Mikrolån

Hem / Mikrolån

Mikrolån är en bra låneform för dig som är i behov av pengar snabbt. Skillnaden mellan mikrolån och sms lån är väldigt liten. Det är uppbyggda kring samma delar i den där kraven är låga och utbetalningarna snabba. Nedan listas olika slags lån som finns att ta på marknaden idag, inte nödvändigtvis mikrolån utan UC. Mer information om respektive lån finns hos långivarna. Lycka till!

Mikrolån utan UC

Mikrolån fungerar på samma sätt som sms lån och därför kan du med fördel ansöka utan UC. Mikrolån utan kreditupplysning är dock inte möjligt, men långivaren använder sig då av andra kreditupplysningsföretag.


Mikrolån med betalningsanmärkning

Det är inga problem att ansöka om mikrolån med anmärkning. Se bara till att du faktiskt kan betala tillbaka lånet i tid och att du kan hantera räntan som medföljer.


Mikrolån med utbetalning dygnet runt

Oavsett när på dygnet du behöver pengar kan du använda dig av mikrolån med direkt utbetalning. Med ett mikrolån direkt får du pengar utbetalda även på helgen, förutsatt att långivaren erbjuder denna tjänst.


Mikrolån utan inkomst

Det går bra att ansöka om mikrolån utan inkomst och i de flesta fall är det inga problem att bli beviljad. Dock finns fortfarande vissa inkomstkrav som du kan behöva anpassa dig efter. Oftast handlar det om 90 – 100 tkr per år. I vissa fall 10 000 i månaden under en period.